dunwan tell uOriginally posted by gigabyte14:??????????????
what the blue fark happened?
the stupid cb always like this 1Originally posted by BeRt^.^:eh... dun act gay here lah
we should just ban him... what say u gig?Originally posted by gigabyte14:the stupid cb always like this 1
got secret dunwan share
like we will eat him up liddat
i prefer spankingOriginally posted by BeRt^.^:we should just ban him... what say u gig?
Originally posted by gigabyte14:i prefer spanking
bo jioOriginally posted by ndmmxiaomayi:Private outing that is really crazy.
See you all in the next outing. Next time must chop place.
yah lor... *i'm angry* GGGrrrrrrrOriginally posted by gigabyte14:bo jio
Got.Originally posted by gigabyte14:bo jio
time to blame our car..Originally posted by ndmmxiaomayi:Got.
Next one.
See toyota forum.
this sounds ahem.Originally posted by corebooster:thanks euu
mi enjoyed alot.
thanks turbie
Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah bua Ah buaOriginally posted by gigabyte14:i have a feeling ts is potential buaya
believe it.Originally posted by ndmmxiaomayi:Till now, I still can't believe TS is younger than me...
next time do-rae-mi again...Originally posted by ndmmxiaomayi:
choo choo train??Originally posted by turbo_drift:next time do-rae-mi again...